Cum să-ţi administrezi banii eficient

Primary tabs

Tags: 

   Dacă te-ai săturat ca la sfârșit de lună să nu poți răspunde la întrebarea "Pe ce s-au dus banii luna asta?", gestionează-ți gratuit toate cheltuielile, veniturile, facturile și împrumuturile cu CashControl și obține o imagine clară a finanțelor tale.

   Avantajele folosirii aplicaţiei:

   Venituri & cheltuieli
   Veniturile și cheltuielile sunt elementele de bază a oricărei gestiuni financiare. Oriunde ai fi în aplicație, adăugarea unui venit sau a unei cheltuieli este la un click distanță.

   Categorii & bugete
  Pentru o mai bună evidență a banilor cheltuiți, CashControl permite organizarea cheltuielilor în categorii pe care le poți bugeta și urmări în timp real.

   Facturi & remindere
   Ți s-a întamplat vreodată să uiți să plătești o factură? CashControl îți va genera automat facturi pentru recurențele definite de tine și îți va aminti de restanțele pe care le ai.

   Venituri recurente
   Pentru că de obicei cunoști sursele veniturilor tale, CashControl îți permite să creezi venituri recurente (salarii, chirii, etc.) care vor fi procesate automat, în data stabilită de tine.

   Conturi & overdraft
   CashControl te lasă să-ți organizezi banii în conturi bancare și nebancare și îți oferă soldul în timp real, iar cu conturile de tip overdraft, vei putea în sfârșit gestiona eficient cardul de credit.

   Acces mobil
   Fiind o aplicație web, CashControl este accesibil de pe orice calculator conectat la Internet, iar în curând CashControl va avea o interfață dedicată device-urilor mobile.

   Împrumuturi
   CashControl îți permite să ai o gestiune clară a împrumuturilor luate și date, precum și a restituirilor lor, iar cu rapoartele CashControl vei avea întotdeauna o imagine clară asupra lor.

   Rapoarte
   Cu rapoarte detaliate pe cheltuieli, venituri și împrumuturi vei putea urmării trendurile sănătății tale financiare și vei știi exact pe ce ai cheltuit banii și cum ți-au evoluat veniturile în valori reale.

   Cost: gratuit ! (la momentul scrierii acestui articol).

   Intră pe site şi convinge-te: http://www.cashcontrol.ro/