Cum să te distrezi şi să câştigi premii completând sondaje online

Primary tabs

   [Update 30 august 2014]

   S-au reluat înscrierile în panelul Ipsos Access Panels !

Înscrie-te în comunitatea i-Say și dă importanță opiniilor tale. În plus, poți câștiga un voucher în valoare de 450 RON!

Ipsos Interactive - Sondaje de opinie online   Ipsos Access Panels – sondaje interactive şi recompense pe măsură

   Dacă  vrei să îţi exprimi opiniile, să te distrezi, iar pe deasupra să fii recompensat pentru asta, atunci locul tău e în cadrul Ipsos Access Panels.

   Ce este Ipsos Access Panels ?

   Una dintre cele mai importante comunităţi de respondenţi prezentă în peste 15 ţări din Europa, precum Marea Britanie, Franţa, Germania şi multe altele. În fiecare zi, cei peste un milion de membri participă la numeroase sondaje online interactive primind recompense pe măsură.   

   Cum funcţionează?

   Pe baza profilului tău vei fi invitat să participi la diverse sondaje online create special pentru tine. Dacă eşti iubitor de bere ţi se va cere părerea despre temperatura optimă pentru degustare vara sau, dacă ai animale de casă, mai mult ca sigur o să fii întrebat despre mâncarea lor preferată.

   Desigur, efortul tău nu va fi în zadar, ci va fi răsplătit. Comunitatea Ipsos are unul dintre cele mai avantajoase sisteme de recompense bazat pe puncte. Imediat ce ai terminat de răspuns la un sondaj, toate punctele aferente vor fi transferate în contul tău.

   Numărul de puncte pe care le primeşti pentru fiecare studiu de piaţă la care participi diferă în funcţie de lungimea chestionarului: un sondaj care se prelungeşte pe mai multe zile îţi va aduce mult mai multe puncte decât unul de 30 de minute.

   În cadrul website-ului comunităţii Ipsos vei putea vizualiza punctele pe care le-ai acumulat, precum şi recompensele pe care le ai la dispoziţie. Iar în mai puţin de 6 click-uri poţi comanda tichetele cadou pe care le doreşti şi care îţi vor fi livrate la uşa ta în maxim 4 săptămâni.

   Ce mai are Ipsos de oferit?

   Pentru că le place să ofere cât mai multe câştiguri membrilor, organizează mai multe tombole care premiază atât pe noii înscrişi, cât şi pe cei cu vechime. În fiecare trimestru ultimii veniţi au şansa de a câştiga unul dintre cele 30 de tichete cadou Edenered în valoare de 450 RON fiecare.

   Pe lângă toate aceste recompense, mai există încă o modalitate de câştiga puncte: pentru fiecare prieten pe care îl inviţi şi care se va înscrie în panel vei primi puncte suplimentare !

   Încă ceva: intră pe website-ul comunităţii, care este uşor de navigat şi actualizat periodic. Aici vei afla mai multe detalii despre sistemul de recompense, poţi să vezi ce sondaje mai sunt disponibile şi să îţi verifici contul personal. Poţi să arunci o privire si pe  blogul comunităţii care te va ţine la curent cu ştiri legate de ce s-a mai întâmplat în panel sau despre diverse cercetări de piaţă realizate de Ipsos în Europa.

   Dacă toate cele de mai sus ţi-au atras interesul, te invit să încerci experienţa de panelist Ipsos!

  Înscrie-te GRATUIT !