Cum obții reduceri și discount-uri la cumpărăturile online

Primary tabs

   Oferte speciale, voucher-e, promoțiiDin ce în ce mai mulți oameni își fac cumpărăturile online pentru că avantajele sunt clare: oferta bogată, prețuri rezonabile (uneori mai mici decât în magazinele clasice), posibilitatea comparării prețurilor, aflarea opiniei altor cumpărători despre produsele dorite, ușurința plăților (cu card sau ramburs), primirea produselor acasă (foarte convenabil mai ales pentru produsele cu gabarit mare - TV, electrocasnice mari).

   Un alt avantaj al magazinelor online, care nu prea se regăsește în oferta magazinelor clasice, îl reprezintă voucher-ele de reduceri. Aceste sunt coduri formate din litere și/sau cifre care, introduse în câmpul special din pagina de comandă, aplică o reducere de o anumită valoare coșului de cumpărături.

   De unde poți obține asemenea voucher-e fără să plătești pentru ele (adică gratuite...) ? Ei bine, există cel puțin trei moduri prin care le poți obține.

   Prima modalitate este pur și simplu înscrierea la newsletter-ele magazinelor care te interesează. Magazinele oferă periodic voucher-e exclusiv pentru abonații la newsletter, iar motivele sunt simple: creșterea numărului de clienți = creșterea comenzilor = creșterea profiturilor.

   Un alt mod de a obține voucher-e este căutând cu Google :-) Ți se vor afișa multe site-uri care exact cu asta se ocupă: căutarea voucher-elor în zeci de magazine online și oferirea lor, în cele mai multe cazuri, gratuit. Unul din motivele pentru care site-urile oferă voucher-e gratuite este creșterea traficului pe respectivele site-uri.

   O altă modalitate de a obține voucher-e de reduceri este prin completarea sondajelor de opinie oferite de site-ul http://www.ivox.ro. Am scris mai multe despre acest site în articolul Cum să faci bani cu sondaje de opinie online. Pe scurt, pentru sondajele de opinie completate de tine și de prietenii recomandați de tine primești puncte cu care poți obține voucher-e la diferite magazine.

   Un site care oferă, printre altele, voucher-e gratuite obținute pe site-ul http://www.ivox.ro este http://oferte-speciale.info/.

   Un portal de shopping unde poți compara prețuri la diferite produse îl găsești la adresa: http://www.micromall.ro/.

 

   Succes la cumpărături inteligente !