Cum să ai mai multe şanse la loto - petiţie pentru extragerea manuală a numerelor

Primary tabs

Tags: 

   De ce cred că vom avea mai multe şanse la loto dacă se va reveni la extragerea manuală a numerelor câştigătoare ?

   Simplu: statisticile arată că premiile de valoare mare (premiile de categoria I şi a II-a) au scăzut ca număr (sunt mai rare). În plus, propriile simulări realizate cu mai multe sisteme de joc la loto ne-au condus la o concluzie ciudată: dacă jucăm nu avem câştiguri, însă dacă nu jucăm obţinem potenţiale câştiguri (în condiţiile folosirii aceluiaşi set de variante). Ţin să precizez că simulările au fost făcute pe o perioadă de timp de câţiva ani !

   Loteria Română este acuzată, printre altele, de manipularea extragerilor bilelor câştigătoare cu ajutorul dispozitivelor electronice. Se pare că dispozitivele electronice folosite de Loteria Română pot determina cu exactitate numerele extrase.

   Încasările din vânzarea tichetelor de participare la jocurile de tip Loto, conform art. 24 din "Regulament privind organizarea şi administrarea jocurilor loto", se repartizează astfel:
   – minimum 40% din încasări, pentru fondul de câştiguri;
   – minimum 40% din încasări, pentru cota C.N.L.R.;
   – minimum 2% din încasări, pentru fondul special (al C.N.L.R: !).

   Cu alte cuvinte, C.N.L.R. (Compania Naţională Loteria Română) poate decide ca doar 40% din încasări să reprezinte fondul de câştiguri, iar diferenţa de 60% să reprezinte veniturile ei !
   Punând la socoteală şi impozitul de 25% asupra câştigurilor care depăşesc valoarea neimpozabilă de 600 lei, rezultă că statul, prin Loteria Naţională, face afaceri foarte profitabile pe seama noastră, a celor care (mai) speră să câştige la loto !

   Deci: Loteria Română câştigă în toate situaţiile !

   Din acest motiv, este de neînţeles de ce nu doreşte să renunţe la dispozitivele electronice, sistem netransparent şi generator de suspiciuni permanente.

   Sistemul pe care îl susţin este extragerea manuală a numerelor câştigătoare (cum se făcea înainte de introducerea dispozitivelor electronice), prin intervenţia unuia dintre invitaţii emisiunilor (la fiecare emisiune sunt alţi invitaţi).

   Dacă eşti de acord, semnează petiţia.

   Iar dacă te interesează să câştigi (garantat) premii constând în tichete cadou completând sondaje de opinie online, citeşte şi înscrie-te gratuit.